Home Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

De leiding terug in eigen  handen!

Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding ondersteunt bedrijven bij het versterken van de betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie, collega's en klanten, door medewerkers de leiding terug te geven over hun eigen handelen en hun communicatieve vaardigheden te versterken. 

Kleinveld Okkerse is in 1989 opgericht door Bep Th. Kleinveld. 
De huidige directeur Monique Gerritsen heeft inmiddels de leiding over het bedrijf overgenomen en is daarmee de derde generatie in het trainen, coachen en begeleiden van medewerkers en organisaties.

Persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Centraal in onze aanpak staat het versterken van de persoonlijke effectiviteit van onze deelnemers en daarmee de slagkracht van onze klanten.

Ons trainingscentrum in Veenendaal, dat op een steenworp van de A12 ligt, beschikt over 2 moderne trainingsruimten, een TV-studio met een gesloten TV-circuit een volledig ingerichte telefooncentrale. In het pand is een bedrijfsrestaurant gevestigd en beschikken wij over ruim voldoende (gratis!) parkeerplaatsen.

    


Missie

Het is onze missie om mensen en organisaties effectief en efficiĆ«nt te laten functioneren door hen de leiding over hun eigen functioneren terug te geven. De eindverantwoordelijke van de eigen 'IK-bv'!

Visie

Het onderscheidend vermogen van organisaties wordt vooral bepaald door de manier waarop zij in weten te spelen op de klantbehoeften.
De medewerkers in organisaties zijn degenen die dit waar kunnen maken door middel van kennis, kunde, communicatieve vaardigheden en betrokkenheid bij de organisatie, collega's en klanten.
Deze betrokkenheid kan niet opgelegd worden: zij komt van binnenuit!


 
© 2018 Kleinveld Okkerse