Home Open trainingen Persoonlijke effectiviteit
Persoonlijke ontwikkeling in effectiviteit en assertiviteit

Persoonlijke ontwikkeling in effectiviteit en assertiviteit

De hele dag in contact! U zit vol goede ideeën, toont goede inzet, etc. En toch heeft u het idee dat u uw ideeën niet mag of kunt gaan realiseren en uw inzet niet gewaardeerd lijkt te worden. U wilt dit veranderen, kan dat?
U communiceert de hele dag: ‘live’ of via telefoon, e-mail, Twitter, Facebook, LinkedIn, etc. En toch heeft u het idee dat niet alle gesprekken even goed verlopen. Kan dit anders?

Ja dat kan!

Tijdens onze praktische training persoonlijke effectiviteit en assertiviteit onderzoekt u hoe u nu met uw omgeving in contact bent en welke resultaten u daar mee bereikt. Daarnaast kijken we hoe u, met een goed gevoel en zelfvertrouwen, deze resultaten kunt verbeteren. Zodat u met behoud van de (klant-) relatie uw eigen doelen en de doelen van de organisatie nog beter kunt realiseren.

Omdat iedereen zijn/haar eigen persoonlijke uitdagingen heeft, worden onze trainingen en de aangeboden inzichten aangepast aan de behoeften in de groep.

Lees meer...
 
Time Management

U kunt uw tijd maar één keer gebruiken

Kent u dat gevoel dat het aan het einde van de dag lijkt alsof het werk nog moet beginnen? De tijd is opgeslokt door onverwachte klussen, uitgelopen gesprekken, Facebook, WhatsApp, Twitteren, etc.

In de praktische training time-management brengen we in kaart waar uw tijdsproblemen ontstaan, welke invloed deze hebben op de dagelijkse werkzaamheden en hoe deze opgelost kunnen worden.

Zodat u aan het einde van de dag met een lege inbox en een leeg hoofd naar huis kunt gaan. En u genoeg tijd hebt om ook even koffie te drinken.

Lees meer...
 
Overtuigend presenteren

Uw persoonlijke presentatie zorgt voor 70% van de impact van uw verhaal

De wereld hangt aan elkaar van informatie. En bijna alle medewerkers geven tegenwoordig wel presentaties. In directie- of werkoverleggen, voor klanten of tijdens seminars.

Als u een presentatie houdt, doet u dat niet zonder een doel: u wilt uw publiek laten luisteren naar uw boodschap en u hoopt dat ze iets met de informatie gaan doen: gedrag veranderen, uw product of dienst kopen, het beeld van u, uw organisatie of uw product bijstellen, etc.

Dit doet uw publiek niet alleen om wat er aan informatie in uw presentatie staat:

  • 70% van de impact van uw verhaal krijgt u door uw persoonlijke presentatie
    (houding, stemgebruik, interactie met het publiek, etc.).
  • 20% door hoe uw presentatie er uit ziet (opmaak, kleurgebruik).
  • En slechts 10% door de inhoud!

Tijdens de praktische training 'Overtuigend presenteren' onderzoeken we de mogelijkheden die voor meer impact van uw verhaal kunnen zorgen. En trainen we u in het krijgen van meer aandacht voor uw verhaal.

Lees meer...
 


© 2018 Kleinveld Okkerse