Home Open trainingen Communicatie
Overtuigend presenteren

Uw persoonlijke presentatie zorgt voor 70% van de impact van uw verhaal

De wereld hangt aan elkaar van informatie. En bijna alle medewerkers geven tegenwoordig wel presentaties. In directie- of werkoverleggen, voor klanten of tijdens seminars.

Als u een presentatie houdt, doet u dat niet zonder een doel: u wilt uw publiek laten luisteren naar uw boodschap en u hoopt dat ze iets met de informatie gaan doen: gedrag veranderen, uw product of dienst kopen, het beeld van u, uw organisatie of uw product bijstellen, etc.

Dit doet uw publiek niet alleen om wat er aan informatie in uw presentatie staat:

  • 70% van de impact van uw verhaal krijgt u door uw persoonlijke presentatie
    (houding, stemgebruik, interactie met het publiek, etc.).
  • 20% door hoe uw presentatie er uit ziet (opmaak, kleurgebruik).
  • En slechts 10% door de inhoud!

Tijdens de praktische training 'Overtuigend presenteren' onderzoeken we de mogelijkheden die voor meer impact van uw verhaal kunnen zorgen. En trainen we u in het krijgen van meer aandacht voor uw verhaal.

Lees meer...
 
Een effectiever team door open communicatie

Meer slagkracht door betere communicatie

Anno nu staan we als ondernemers voor een grote uitdaging! Klanten verwachten van u toenemende service, kortere levertijden, concurrerende prijzen en excellente producten. Dit resulteert meestal in het moeten werken met kleinere marges. Oplossingen worden vaak gezocht in technische hulpmiddelen en bijvoorbeeld scherper inkopen. Maar staat u ook stil bij de rol die uw eigen medewerkers spelen?

Bij Kleinveld Okkerse weten we al jaren succesvol de interne communicatie en persoonlijke effectiviteit van de medewerkers te versterken met als resultaat kortere doorlooptijden, lagere faalkosten, grotere klanttevredenheid en een grotere winstgevendheid. Gewoon doordat de medewerkers (zowel naar de interne als externe klant) effectiever weten op te treden, de interne samenwerking en het begrip voor elkaar worden versterkt, men zich pro-actiever op stelt, werkprocessen motiverender worden aangestuurd, etc.

Lees meer...
 


© 2018 Kleinveld Okkerse