Home Open trainingen
Open trainingen

Onze open trainingen en begeleidingstrajecten:

Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit

Leidinggeven en management

Sales en service

* Telefoontraining

Communicatie

Mocht u in dit overzicht niet precies die training vinden die u zoekt, neem dan contact op met Kleinveld Okkerse. Op basis van een uitgebreid kennismakingsgesprek met u en de deelnemers stellen wij dan voor uw bedrijf een 'training op maat' samen.

U bent welkom in ons modern ingerichte trainingscentrum!

TV-studio Kleinveld OkkerseOnze klanten kiezen er meestal voor de trainingen in ons eigen, uitstekend bereikbare en geoutilleerde trainingscentrum te Veenendaal plaats te laten vinden. De deelnemers zijn dan echt even 'helemaal los' van het werk.

In ons trainingscentrum hebben wij de beschikking over moderne trainingsmaterialen, een eigen TV-studio met een  gesloten TV-circuit en een interne telefooncentrale om zo realistisch mogelijk te kunnen oefenen.

In onze trainingen werken we veel met rollenspellen en confronteren we de deelnemers op een positief kritische manier met hun eigen presentatie. Onze eigen trainingsacteur zorgt daarbij voor levensechte oefensituaties.

Persoonlijke aandacht

Als voorbereiding op de training ontvangen de deelnemers een persoonlijke vragenlijst om de training zo volledig mogelijk ‘op maat’ te kunnen verzorgen. De direct leidinggevende ontvangt een feedback vragenlijst om vanuit zijn of haar ervaring/gevoel feedback te geven op de deelnemer). Daarnaast vindt er vóór de de training een (telefonisch) intakegesprek plaats, zodat we de training optimaal af kunnen stemmen op de deelnemers.

Ook in-company of als personal coaching

Onze trainingen verzorgen wij ook 'in-company' of de vorm van 'personal coaching'. De trainingen worden dan volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

 
© 2018 Kleinveld Okkerse