Home
Zichtbaar resultaat!

Al meer dan 25 jaar versterken wij de effectiviteit van mensen, teams en organisaties

Kleinveld Okkerse Training en Begeleiding verzorgt al ruim 25 jaar trainingen die mensen, teams en organisaties daadwerkelijk in beweging brengen. Getuige ook de reacties die wij van onze opdrachtgevers krijgen.

Kleinveld OkkerseCentraal in onze benadering, of het nu commerciële of managementtrainingen betreft, staat de persoonlijke effectiviteit van onze deelnemers en hun teams. De manier waarop medewerkers hun functie invullen en resultaten boeken in relatie tot de uitdagingen van de eigen afdeling en de afdelingen waar zij mee samen werken is hierbij van groot belang. Dit om er samen voor de klant te kunnen zijn!

In onze aanpak neemt het versterken van het empatisch vermogen van onze deelnemers een belangrijke plaats in. Het vermogen van mensen om zich in te kunnen leven in de (interne) klant, zodat ze weten wat de ander beweegt en daar op in kunnen spelen. Dit versterkt het wederzijds vertrouwen en de 'gunfactor'. Met als netto resultaat lagere faalkosten, hoger rendement en meer tevreden klanten!

Daarnaast onderscheiden wij ons door onze écht persoonlijke benadering: onze trainingsgroepen zijn klein (maximaal 8 deelnemers) en met alle deelnemers, ook van de 'open' trainingen, hebben wij een intakegesprek en houden wij tot 6 maanden na de training contact om te meten hoe de deelnemer zich positief ontwikkelt.

Meer weten over onze trainingen of onze no-nonsense benadering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of te bellen met 0318 - 541 941. Wij staan u graag persoonlijk te woord!


 
© 2018 Kleinveld Okkerse